Duunitori suosittelee
LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LadyLine on naisille suunnattu liikunta- ja hyvinvointikeskus Lahdessa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kuntosali, laadukkaat ryhmäliikuntapalvelut, PT-palvelut sekä pienryhmävalmennukset. Haemme nyt keskuksellemme ryhmäliikunnanohjaajaa. Ensisijaisesti olemme kiinnostunut ohjaajista, joiden osaamiseen kuuluu kuntonyrkkeily. Laita rohkeasti hakemus sähköpostiimme. Muistathan liittää hakemukseesi CV:n. Keskuksellamme on tilaa myös tuuraajille, joten mikäli haluat lähteä kasvattamaan kokemusta ryhmäliikunnanohjaamisesta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VH Liikuntakeskuspalvelut Oy, Lady Line Lahti. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus