Duunitori suosittelee
Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Lahti

Amnesty International Suomen osasto

15100 - Lahti

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LadyLine on naisille suunnattu liikunta- ja hyvinvointikeskus Lahdessa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kuntosali, laadukkaat ryhmäliikuntapalvelut, PT-palvelut sekä pienryhmävalmennukset. Haemme nyt keskuksellemme ryhmäliikunnanohjaajaa. Ensisijaisesti olemme kiinnostunut ohjaajista, joiden osaamiseen kuuluu kuntonyrkkeily. Laita rohkeasti hakemus sähköpostiimme. Muistathan liittää hakemukseesi CV:n. Keskuksellamme on tilaa myös tuuraajille, joten mikäli haluat lähteä kasvattamaan kokemusta ryhmäliikunnanohjaamisesta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VH Liikuntakeskuspalvelut Oy, Lady Line Lahti. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15140 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus