Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

PT BY FITNESS24SEVEN ON FITNESS24SEVENIN PT-ORGANISAATIO, joka tarjoaa laadukkaita Personal Training -palveluita alan parhaaseen hintaan. Tavoitteenamme on asiantuntemuksella ja omistautumisella auttaa ihmisiä saavuttamaan täydet voimavaransa. Ammattitaitoinen henkilöstömme työskentelee intohimoisesti liikunnan ja terveyden eteen. Autamme yhä useampia kehittymään vahvemmiksi ja terveemmiksi sekä voimaan paremmin.

Oletko sporttinen, myyntihenkinen ja pidät itsenäisestä työskentelystä? Tehtävä sopii erinomaisesti henkilökohtaisesta valmennuksesta kiinnostuneelle tehopakkaukselle, joka joustaa työaikojen suhteen ja nauttii energisestä ilmapiiristä sekä ihmisten kanssa työskentelystä. Kaikki Personal Trainerimme ovat koulutettuja ja lisensioutuja ammattilaisia. Rekrytoimme vain pätevää henkilökuntaa, joten Sinun tulisi olla suorittanut tunnetun toimijan järjestämä Personal Trainer -koulutus. Vaatimuksena on myös voimassa oleva EHFA:n PT-lisenssi. Muut liikunnan ja terveyden alan koulutukset sekä työkokemus Personal Trainerina ovat eduksesi.

Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa, jonka jälkeen työsuhde muuttuu toistaiseksi voimassaolevaksi. Palkkaus perustuu tunti- ja provisiopalkkaan. Yrityksessämme on hyvät ansaintamahdollisuudet. Työaika on muu osa-aikatyö, ja työskentelet Personal Trainerina oman aktiviisuuden mukaisesti, mutta vähintään 50-prosenttisesti. Rakennamme tulevaisuuden PT-organisaatiota Suomeen ja etsimme nyt Personal Traineria Kokkolan kuntokeskukseen. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kasvavassa yhtiössä yhä laajentuvalla toimialalla.

Mikäli koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään HETI, sillä aloitamme haastattelut välittömästi sopivien hakijoiden löydyttyä! Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä kuvat todistuksista.

Web-osoite: http://fitness24seven.com Työnantaja: PT by Fitness 24Seven Oy Sijainti: Rantakatu 9, 67100 KOKKOLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: victor.nyberg@f24s.com Hakemukset: victor.nyberg@f24s.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantakatu 9, 67100 KOKKOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut PT by Fitness 24Seven Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Rantakatu 9, 67100 KOKKOLA .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa