Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Valmennuspäällikkö 20-37,50h/vk, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry. Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on vuonna 2002 perustettu kilpacheerleadingin erikoisseura, jonka lajeina ovat Cheerleading ja Cheerdance. HAC on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura. Seuramme koostuu 21 joukkueesta, joissa jäseniä on yhteensä yli 500. Seuran valmennuksesta vastaa 55 koulutettua valmentajaa. Seuramme on menestynyt Suomessa sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki päällikkötason positiot Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki määräaikainen Helsinki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala päällikkötason positiot musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmennuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Helsinki Athletics Cheerleaders ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus