Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Valmennuspäällikkö 20-37,50h/vk, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry. Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on vuonna 2002 perustettu kilpacheerleadingin erikoisseura, jonka lajeina ovat Cheerleading ja Cheerdance. HAC on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura. Seuramme koostuu 21 joukkueesta, joissa jäseniä on yhteensä yli 500. Seuran valmennuksesta vastaa 55 koulutettua valmentajaa. Seuramme on menestynyt Suomessa sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki määräaikainen Helsinki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmennuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Helsinki Athletics Cheerleaders ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus