Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Software Developer

Attendo

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

TemppuTenavat on uusi monipuolinen liikuntaleikkikoulu 1-7-vuotiaille lapsille.
Tällä hetkellä meillä on toimintaa Töölössä, Meilahdessa ja Oulunkylässä ja tulemme avaamaan paikkoja myös Munkkiniemeen sekä Haagaan heti ensi vuoden puolella.
Nyt tarvitsisimmekin reipasta, liikunnallista liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käynnyttä ja lapsia rakastavaa ohjaajaa mukaan TemppuTenaviin.
Työsi on monipuolista, antoisaa mutta samaan aikaan myös hyvin vastuullista toimintaa lasten parissa.
Edellytämme sinulta kokemusta liikunnan ohjaamisesta, lasten kanssa työskentelystä, sekä omaa innostusta liikuntaa kohtaan.
Alkuun tarjoamme ohjaajien sijaistamista sekä joitakin omia tunteja viikossa, mutta jatkossa on mahdollisuus kasvattaa tuntimääriä tai toimia jopa vakituisena ohjaajana temppuTenavissa.
Jos olet kiinnostunut , otathan reippaasti yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle :)

Web-osoite: http://tempputenavat.fi Työnantaja: TemppuTenavat Oy Sijainti: Kalevankatu 12, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: tammikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: AHONEN TIINA ANNINA, Puh: 0440994481, 0440994481, tiina.ahonen@tempputenavat.fi Hakemukset: Hakemukset lähetetään osoitteeseen tiina.ahonen@tmpputenavat.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalevankatu 12, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikuntaleikkikoulun ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut TemppuTenavat Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kalevankatu 12, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa