Duunitori suosittelee
VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TemppuTenavat on uusi monipuolinen liikuntaleikkikoulu 1-7-vuotiaille lapsille. Tällä hetkellä meillä on toimintaa Töölössä, Meilahdessa ja Oulunkylässä ja tulemme avaamaan paikkoja myös Munkkiniemeen sekä Haagaan heti ensi vuoden puolella. Nyt tarvitsisimmekin reipasta, liikunnallista liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käynnyttä ja lapsia rakastavaa ohjaajaa mukaan TemppuTenaviin. Työsi on monipuolista, antoisaa mutta samaan aikaan myös hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikuntaleikkikoulun ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut TemppuTenavat Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus