Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme oppisopimuksella joukkoomme sitoutunutta leipomoalasta kiinnostunutta työntekijää. Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön ja -ympäristön. Työtehtäviisi tulevat kuulumaan mm. itsetehdyt karjalanpiirakat, kukot, pikkuleivät ja muut kodin leivonnaiset. Työtehtäviisi kuuluu myös astiahuoltoa ja siivousta. Työaika sijoituu klo 3.00 - 20.30 välille, omasta kiinnostuksestasi ja halustasi riippuen voimme tarjota työtä myös muissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Heinävesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Heinävesi ravintola-alan asiakaspalvelu Heinävesi ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Heinävesi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu leipuri tai kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Heinäveden Autopalvelu Oy/Neste Heinävesi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa