Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme oppisopimuksella joukkoomme sitoutunutta leipomoalasta kiinnostunutta työntekijää.
Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön ja -ympäristön.
Työtehtäviisi tulevat kuulumaan mm. itsetehdyt karjalanpiirakat, kukot, pikkuleivät ja muut kodin leivonnaiset. Työtehtäviisi kuuluu myös astiahuoltoa ja siivousta.
Työaika sijoituu klo 3.00 - 20.30 välille, omasta kiinnostuksestasi ja halustasi riippuen voimme tarjota työtä myös muissa tehtävissä.

Työnantaja: Heinäveden Autopalvelu Oy/Neste Heinävesi Sijainti: Kermantie 3, 79700 HEINÄVESI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ulla Kortelainen, +358401715350, nesteheinavesi.keittio@pp.inet.fi Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kermantie 3, 79700 HEINÄVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu leipuri tai kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Heinäveden Autopalvelu Oy/Neste Heinävesi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi , osoitteessa Kermantie 3, 79700 HEINÄVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa