Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme oppisopimuksella joukkoomme sitoutunutta leipomoalasta kiinnostunutta työntekijää. Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön ja -ympäristön. Työtehtäviisi tulevat kuulumaan mm. itsetehdyt karjalanpiirakat, kukot, pikkuleivät ja muut kodin leivonnaiset. Työtehtäviisi kuuluu myös astiahuoltoa ja siivousta. Työaika sijoituu klo 3.00 - 20.30 välille, omasta kiinnostuksestasi ja halustasi riippuen voimme tarjota työtä myös muissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Heinävesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Heinävesi ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu leipuri tai kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Heinäveden Autopalvelu Oy/Neste Heinävesi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus