Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme oppisopimuksella joukkoomme sitoutunutta leipomoalasta kiinnostunutta työntekijää. Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön ja -ympäristön. Työtehtäviisi tulevat kuulumaan mm. itsetehdyt karjalanpiirakat, kukot, pikkuleivät ja muut kodin leivonnaiset. Työtehtäviisi kuuluu myös astiahuoltoa ja siivousta. Työaika sijoituu klo 3.00 - 20.30 välille, omasta kiinnostuksestasi ja halustasi riippuen voimme tarjota työtä myös muissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Heinävesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Heinävesi ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu leipuri tai kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Heinäveden Autopalvelu Oy/Neste Heinävesi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Heinävesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus