Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PERINTÄPÄÄLLIKKÖÄ / -LAKIMIESTÄ Yrityksemme toiminta on erittäin vahvassa kasvussa ja siksi tarvitsemme lisää perinnän osaajia. Perintälakimiehenä otat vastuullesi konkurssien, yrityssaneerausten ja yksityishenkilön velkajärjestelyiden prosessioikeudellisen käsittelyn sekä. Lisäksi toimit asiantuntijana laskutukseen ja perintään liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Osallistut myös tarvittaessa käytännön perintätyöhön ja asiakkaiden kontaktointiin. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja omaat hyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu lainopillinen erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Top Finance Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus