Duunitori suosittelee
HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PERINTÄPÄÄLLIKKÖÄ / -LAKIMIESTÄ Yrityksemme toiminta on erittäin vahvassa kasvussa ja siksi tarvitsemme lisää perinnän osaajia. Perintälakimiehenä otat vastuullesi konkurssien, yrityssaneerausten ja yksityishenkilön velkajärjestelyiden prosessioikeudellisen käsittelyn sekä. Lisäksi toimit asiantuntijana laskutukseen ja perintään liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Osallistut myös tarvittaessa käytännön perintätyöhön ja asiakkaiden kontaktointiin. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja omaat hyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu lainopillinen erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Top Finance Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20250 - Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus