Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

PERINTÄPÄÄLLIKKÖÄ / -LAKIMIESTÄ

Yrityksemme toiminta on erittäin vahvassa kasvussa ja siksi tarvitsemme lisää perinnän osaajia.

Perintälakimiehenä otat vastuullesi konkurssien, yrityssaneerausten ja yksityishenkilön velkajärjestelyiden prosessioikeudellisen käsittelyn sekä. Lisäksi toimit asiantuntijana laskutukseen ja perintään liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Osallistut myös tarvittaessa käytännön perintätyöhön ja asiakkaiden kontaktointiin.

Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Olet ratkaisukeskeinen toimija ja positiivisella ja työtä pelkäämättömällä asenteellasi innostat ryhmääsi.

Odotamme sinulta oikeustieteen maisterin tutkintoa (OTM) ja kokemusta laskutukseen ja perintään liittyvistä tehtävistä. Hallitset yrityssaatavien perintään ja yleisesti saatavien perintään liittyvän juridiikan. Hallitset myös insolvenssiasiat (konkurssi, yrityssaneeraus, yksityishenkilön velkajärjestely) ja sinulla on rikosoikeudellista prosessiosaamista ja valmiudet rikosasioiden käsittelyyn.

Web-osoite: http://www.topfinance.fi Työnantaja: Top Finance Oy Sijainti: Pitkämäenkatu 11 A, 20250 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Leo Iivonen, info@topfinance.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pitkämäenkatu 11 A, 20250 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu lainopillinen erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Top Finance Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Pitkämäenkatu 11 A, 20250 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa