Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 22 000 muuttoa ja noin 35 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1000 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalveluyksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

Niemi Palvelut Oy NIEMI® Yrityspalvelut NIEMI® Kuluttajapalvelut NIEMI® Ulkomaanpalvelut NIEMI® Logistiikkapalvelut NIEMI® Tapahtumapalvelut NIEMI®


Haemme joukkoomme, positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen kehittämishakuista

KOULUTTAJAA

Tehtävässä vastaat kiintokaluste- ja kalusteasennustyön kouluttamisesta sekä osallistut edellä mainittujen alueiden operatiiviseen toimintaan. Tehtäviisi kuuluvat koulutusten koordinointi-, toteutus- ja kehittämistehtävät, joilla pyritään tukemaan Niemi Palvelut Oy:n asennusprosessin jatkuvaa kehittämistä sekä tukemaan siten kumppanuusverkoston toimintaa. Kouluttajana varmistat tuottavien ja tehokkaiden koulutusten toteutumisen etsien jatkuvasti uusia kehittämismalleja vastaamaan tuotannon tarvetta.
Asennuskoulutuksen lisäksi tehtäviisi kuuluvat tuotekoulutusten kouluttaminen sekä osallistuminen tuotekehitykseen kumppaniverkostossa.

Tehtävässä korostuu yhteistyön ja verkostoitumisen merkitys. Koulutusta tuotetaan sekä Niemi- että kumppanuusverkostotasoisesti.

Onnistut tehtävässä kun sinulla on
tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi puualan ammattitutkinto
hyvä suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito
sujuva viestinnällinen ja valmentava ote koulutusten läpiviemisessä
aito halu kehittyä ja kehittää toimintaa
oma-aloitteinen ja systemaattinen tapa toimia

Lisäksi edellytämme
useamman vuoden kokemusta kiintokaluste- ja kalusteasennuksista sekä niihin liittyvien projektien vetämisestä
kokemusta edellä mainittujen tehtävien kouluttamisesta ja koulutuksen suunnittelusta
erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja

Lisätietoja tehtävästä saat Aki Tuomiselta numerosta 040 183 6127 keskiviikkona 26.10. klo 9-11 ja keskiviikkona 2.11. klo 9-11 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään sunnuntaihin 6.11.2016 mennessä osoitteen www.niemi.fi/tyopaikat kautta.

Web-osoite: http://niemi.fi Työnantaja: Muuttopalvelu Niemi Oy Sijainti: Hankasuontie 11, 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 06.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aki Tuominen aki.tuominen@niemi.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hankasuontie 11, 00390 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Muuttopalvelu Niemi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hankasuontie 11, 00390 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa