Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tiimiimme iloisia, luotettavia ja rehtiä alihankkijoita/yhteistyökumppaneita tekemään töitä ja sijaisuuksia siivoukseen sekä kotona tehtäviin asiakkaan avustuksiin Tampereella ja Ylöjärvellä. Siivouskohteet ovat koti-, toimisto- ja remonttisiivouskohteita. Avustuksia varten alihankkijalla tarvitsee olla Tampereen kotitorille tehdyt ilmoitukset olemassa. Suomen kielen taito ehdoton! Yrittäjät ottakaa rohkeasti yhteyttä, jotta saamme uusia osaajia siivouksen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Tampere siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kotiapulainen tai -siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Aaga-Hoiva Tampere Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33250 - Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa