Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme luotettavaa, oma-aloitteista ja ahkeraa työntekijää, työ on pääosin siivoustyötä ja kotiapua asiakkaiden kotona. Työskentely tapahtuu yleensä pareittain, mutta mahdollisesti myöhemmin myös yksin. Työtuntimäärät vaihtelevat päivittäin asiakasmäärien mukaan ja työtä tehdään arkipäivisin 7.00-17.00 välillä, illat ja viikonloput ovat vapaita. Noudatamme 4kk koeaikaa. Oman auton käyttömahdollisuus välttämätön. Koulutus ja kokemus siivous- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Rovaniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Rovaniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kotiapulainen tai -siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Siivous- ja kotipalvelu Annet Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus