Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme luotettavaa, oma-aloitteista ja ahkeraa työntekijää, työ on pääosin siivoustyötä ja kotiapua asiakkaiden kotona. Työskentely tapahtuu yleensä pareittain, mutta mahdollisesti myöhemmin myös yksin. Työtuntimäärät vaihtelevat päivittäin asiakasmäärien mukaan ja työtä tehdään arkipäivisin 7.00-17.00 välillä, illat ja viikonloput ovat vapaita. Noudatamme 4kk koeaikaa. Oman auton käyttömahdollisuus välttämätön. Koulutus ja kokemus siivous- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Rovaniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Rovaniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kotiapulainen tai -siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Siivous- ja kotipalvelu Annet Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus