Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tarjolla töitä reippaalle ja itsenäiselle siivoojalle.

Työnkuvaan kuuluu siivousta ja kodinhoitoa 0-10 h/viikko. Työajankohta on neuvoteltavissa, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle.

Työpaikkana kotimme on savuton ja edellytämme sinun kunnioittavan sitä.

Hakijalta toivomme reippautta, joustavuutta, itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä aiempaa työkokemusta siivouksesta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, CV sekä suositukset aiemmista työtehtävistä ja tuntipalkkatoiveesi osoitteeseen kaisa.hetemaa@gmail.com


We are looking for a cleaner and home aid.

The work fits nicely for a student as the work time varies from 0 to 10 weekly hours weekly.

We appreciate commitment to work and prefer independent, flexible and self-organizing hands-on hard worker having previous work experience of cleaning.

Smoking is prohibited during the work-time.

Please send us your application to kaisa.hetemaa@gmail.com and tell us about yourself your educational background and work experience. Please attach also CV and recommendations from previous employers, as well as salary expectation (hourly wage).

Työnantaja: Hetemaa Kaisa Sijainti: 06650 HAMARI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Kaisa Hetemaa, 0505276875, kaisa.hetemaa@gmail.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06650 HAMARI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kotiapulainen tai -siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hetemaa Kaisa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06650 - Porvoo , osoitteessa 06650 HAMARI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa