Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla töitä reippaalle ja itsenäiselle siivoojalle. Työnkuvaan kuuluu siivousta ja kodinhoitoa 0-10 h/viikko. Työajankohta on neuvoteltavissa, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle. Työpaikkana kotimme on savuton ja edellytämme sinun kunnioittavan sitä. Hakijalta toivomme reippautta, joustavuutta, itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä aiempaa työkokemusta siivouksesta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Porvoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Porvoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Porvoo avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kotiapulainen tai -siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hetemaa Kaisa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06650 - Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus