Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme valoisaa asiakaspalvelu persoonaa tekemään kotisiivouksia ja senioripalveluita Espooseen. Hyvä suomenkielentaito, ajokortti ja reipas asenne auttavat tässä tehtävässä. Mahdollisuus myös käyttää omaa autoa. hakemukset [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kotiapulainen tai -siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Espoon KotiApu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus