Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kahta reipasta työntekijää osa-aikaiseen työhön.

Ravintola Semi Burger kuuluu ravintolaperheeseen Pardolino Pizzeria. Turun toimipaikka Semi Burger on toiminut Turun keskustassa jo vuodesta 1988. Laajennettu ja uudistettu ravintola Semi Burger avaa taas ovensa asiakkaille syyskuussa 2016 saneerauksen jälkeen. Uudesta ruokalistasta löytyy monipuolinen ateriavalikoima, raikkaat salaatit, hampurilaiset, patongit, maukkaat hot wings sekä entistä tutut pizzat ja kebabit.

Työ Semiburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tuntimäärät ovat sovittavissa. Voidaan tehdä myös arkisin aamu- ja päivävuoroja. Työtehtävänä on kassanhoito, tarjoilutyöt sekä kaikki burgerin työt mm. burgereiden paistamista.
Työsuhteen alkamisajat ovat sovittavissa.

Sinulta vaaditaan
- aitoa halua työskennellä asiakasta varten
- innostusta tehdä monipuolisia työtehtäviä
- reipas ja positiivinen asenne
- oma-aloitteisuutta ja halua kantaa vastuuta tiimissä ja itsenäisesti

Arvostamme
- ammatillista peruskoulutusta
- kokemusta ravintola-alalta sekä myynti- tai asiakaspalvelutyöstä
- hygieniapassia
- anniskelupassia
- ravitsemuspassia

Lisätietoja antaa Saleh Ridha puh. 0405462011. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostiin semiburger.info@gmail.com. Teemme päätöksiä heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työnantaja: Pardolino Pizzeria Sijainti: Humalistonkatu 2b, 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Työsuhteen alkamisajat ovat sovittavissa Yhteystiedot: RIDHA SALEH MAHDI, Puh: 0405462011, semiburger.info@gmail.com Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Humalistonkatu 2b, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu keittiö- ja ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Pardolino Pizzeria. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Humalistonkatu 2b, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa