Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Imatralainen ravintola Vuoksenniskalla etsii kahta työntekijää. Työtehtäviä ovat kassanhoito ja keittiöapulaisena toimiminen. Työ sopii myös harjoittelijalle. Ajokortti olisi suotava, mutta ei pakollinen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Imatra ravintola-alan asiakaspalvelu Imatra ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Imatra ravintola-alan asiakaspalvelu Imatra muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Imatra .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu keittiö- ja ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Isot 47 Ay. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa