Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyritykseemme marraskuussa avattavaan kahvila-ravintolaan moinitaitoista, asiakaspalveluhenkistä ja kassataitoista kokkia/ruokapalvelutyöntekijää. Arkisin tarjoillaan lounasbuffet ja viikonloppuisin lähinnä hampurilaisaterioita ja pizzaa. Kahvila-ravintolassa on C-anniskeluoikeudet.

Valittavan tulee osata vähintään hampurilaisten ja pizzojen valmistaminen sekä mielellään myös kokemusta lounasruokien (buffet) valmistamisesta, mikäli sijaisuustarvetta on arkisin. Kassankäyttö- ja veikkauspeliosaaminen ovat myös edellytykset työn hoitamiselle. Omaathan hygienia- ja anniskelupassin, ikärajapassi on eduksi

Alan koulutus ja työkokemusta vähintään parin vuoden ajalta. Valmius työskennellä viikonloppuisin, mahdollisesti myös arkisin, työvuoroja noin 2 - 3 viikossa. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on valmius tehdä osa-aikaista työtä ja mahdollisuus joskus "nopeisiin" lähtöihin.

Työ alkaa marraskuussa Ristiinan keskustassa sijaitsevassa viihtyisässä kahvila-ravintolassa. Kahvila-ravintola on avoinna ma - su klo 8 - 20, viikonlopun aukioloaikoihin saattaa tulla muutoksia. Palkkaus matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluita koskevan työehtosopimuksen (työntekijät) mukainen. Jätäthän hakemuksen ansioluetteloineen vmp.fi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Teemme yrityksille jatkuvasti vakituisia rekrytointeja eri tehtäviin ja aloille. Vuonna 2015 lähes 500 ammattilaista löysi vakituisen työpaikan kauttamme. www.vmp.fi

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: Work Point Mikkeli Oy Sijainti: 52300 RISTIINA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: marraskuussa sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannele Koivula, puhelin: 040 - 758 0887, mikkeli@vmp.fi Hakemukset: http://vmp.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 52300 RISTIINA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kahvila- ja baarimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Work Point Mikkeli Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 52300 - Mikkeli , osoitteessa 52300 RISTIINA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa