Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen, henkilöstön ulkoistamispalveluihin ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös hitsauksen laadunhallintaan liittyvät asiantuntijapalvelut. Toiminnassamme tärkeää on saada työnhakijalle riittävän haasteellinen ja motivoiva työ tai muuten elämäntilanteeseen sopiva tehtävä. Uskomme, että motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakkaan tyytyväisyyden. Kaiku kuuluu kauas!
Etsimme asiakkaallemme Vantaan Viinikankaarelle KONEENHOITAJIA elintarviketeollisuuteen.

Olet osana pakkauskonelinjastoa, vastaat eri työpisteissä joko omatoimisesti tai parin kanssa pakkauskoneen toiminnasta, lastaamisesta, purusta, tarraetikettien kiinnittämisestä ja tuotteen laadun varmistamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita elintarvikevaraston tehtäviä.

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työotetta ja halukkuutta omaksua uusia työtehtäviä. Työ edellyttää ehdotonta siisteyttä ja tarkkaavaisuutta. Etsimme motivoituneita ja tehtävään pidemmäksi aikaa sitoutuvia henkilöitä, jotka koulutetaan tehtävään heti alussa.

Toivomme sinulta:

- kokemusta tuotantotyöstä elintarvikkeiden parissa

- kokemusta prosessityöstä ja itsenäisestä prosessinhoidosta

- valmiutta fyysiseen työympäristöön

- valmiutta kaksivuorotyöhön

- voimassa olevaa hygieniapassia ja ennen töiden aloittamista salmonella todistusta.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus elintarvikealan tuotanto- tai pakkauskoneiden parissa.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera. Tehtävä on pitkäaikainen.

Web-osoite: http://www.kaikuhr.fi Työnantaja: Kaiku HR Oy Sijainti: 01530 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 1.11.2016 Yhteystiedot: Auli Antila 040-557 4422 Hakemukset: http://www.kaikuhr.fi/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01530 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kaiku HR Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa , osoitteessa 01530 VANTAA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa