Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

EAS Finland Ltd Oy on perheyritys, joka tarjoaa kaupan alalle kustannustehokkaita tuotesuojausratkaisuja hävikin torjuntaan. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti vähittäiskaupat sekä kauppakeskukset. Meidän ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen tuotesuojaus-, kulunvalvonta-, murtosuojaus-, kameravalvonta- ja esillepanosuojausjärjestelmiä sekä kävijämäärälaskentaa että analytiikkaa. Korostamme toiminnassamme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, varmistaen palveluiden jatkuvan kehittämisen. Etsimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Turvalaitteiden asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut EAS Finland Ltd Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02420 - Kirkkonummi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus