Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

EAS Finland Ltd Oy on perheyritys, joka tarjoaa kaupan alalle kustannustehokkaita tuotesuojausratkaisuja hävikin torjuntaan. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti vähittäiskaupat sekä kauppakeskukset. Meidän ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen tuotesuojaus-, kulunvalvonta-, murtosuojaus-, kameravalvonta- ja esillepanosuojausjärjestelmiä sekä kävijämäärälaskentaa että analytiikkaa. Korostamme toiminnassamme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, varmistaen palveluiden jatkuvan kehittämisen.

Etsimme energiseen tiimiimme turvalaitteiden asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä työskentelet useissa kohteissa yhdessä kokeneen asentajan kanssa, jonka vuoksi sinulta ei edellytetä laaja-alaista aiempaa työkokemusta alalta. Sen sijaan odotamme sinulta halua oppia uutta ja kykyä kasvaa yrityksen edustamien järjestelmien asennus- ja huoltotehtävien ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta koska työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti ympäri Suomea.

Etsimämme henkilö on valmistunut esim. sähkö- tai elektroniikka-alan ammattikoulutuksesta. Sinulta löytyy pienen organisaation edellyttämä joustavuus. Olet myös kiinnostunut tietoliikenteestä ja ratkot mielelläsi teknisiä haasteita. Tulet mainiosti toimeen asiakkaiden kanssa ja osaat suomen kielen lisäksi myös kommunikoida sujuvasti englannin kiellellä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn. Työsi tueksi saat osaavan ja reilun tiimin tuen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Per-Johan Hagelberg, p. 045 8844 645. Lisätietoa meistä löydät myös osoitteesta www.easfinland.fi

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.easfinland.fi Työnantaja: EAS Finland Ltd Oy Sijainti: Hirsalantie 11, 02420 JORVAS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti kun löydetään sopiva henkilö Yhteystiedot: Per-Johan Hagelberg, Puh: 045-8844645, per-johan.hagelberg@easfinland.fi Hakemukset: Lähetä avoin hakemus, ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi 31.10. mennessä osoitteeseen info@easfinland.fi. Merkitse hakemukseen tunnus "asentaja" Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hirsalantie 11, 02420 JORVAS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Turvalaitteiden asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut EAS Finland Ltd Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi , osoitteessa Hirsalantie 11, 02420 JORVAS .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa