Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Kak­si hen­ki­lös­tö­koor­di­naat­to­ria Helsingin yliopistoon

Helsingin yliopisto, henkilöstöpalvelut

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Laskutuskyselyiden käsittelijä / DHL Express, Vantaa

Adecco Finland

Finland

API Specialist (JavaScript) with interest to cloud services

Academic Work

Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme trimmaajaa Tampereella syyskuussa toimintansa aloittavalle terveydenhoito- ja muita palveluita tuottavalle yksityiselle pieneläinklinikalle. Klinikan toimintaan ja palvelutarjontaan voi tutustua nettisivuilla www.elainklinikkatimantti.com Klinikalla eläimistä välitetään aidosti ja asiakkaille tarjotaan vahvaan ammattiosaamiseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista palvelua, jossa ammattitaitoinen trimmauspalvelu toimii yhtenä terveydenhoidon ja hyvinvointipalvelun muotona. Kaikki klinikan palveluntarjoajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä keskenään. Klinikan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Tampere eläintenhoito (ei maatalous) Tampere muut henkilö- ja kotipalvelut Tampere maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) muut henkilö- ja kotipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu eläintenhoitaja, trimmaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Naturalis Adamas. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus