Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme trimmaajaa Tampereella syyskuussa toimintansa aloittavalle terveydenhoito- ja muita palveluita tuottavalle yksityiselle pieneläinklinikalle.
Klinikan toimintaan ja palvelutarjontaan voi tutustua nettisivuilla www.elainklinikkatimantti.com

Klinikalla eläimistä välitetään aidosti ja asiakkaille tarjotaan vahvaan ammattiosaamiseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista palvelua, jossa ammattitaitoinen trimmauspalvelu toimii yhtenä terveydenhoidon ja hyvinvointipalvelun muotona. Kaikki klinikan palveluntarjoajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä keskenään.

Klinikan palveluntarjoajat työskentelevät sopimuksen mukaan provisioperusteisesti omalla toiminimellä tai laskutuspalvelun kautta. Työaika sopimuksen mukaan aluksi 1-3 päivänä viikossa, toiminnan kasvaessa mahdollisesti 4-5 päivänä viikossa.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse info@elainklinikkatimantti.com
Puhelintiedusteluihin vastaa Sanna Jönkkäri, puh. 045 860 4505

Web-osoite: http://www.elainklinikkatimantti.com Työnantaja: Naturalis Adamas Sijainti: Leirintäkatu 2, 33900 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan syksyllä 2016 Yhteystiedot: JÖNKKÄRI SANNA, Puh: 0458604505, info@elainklinikkatimantti.com Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leirintäkatu 2, 33900 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu eläintenhoitaja, trimmaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Naturalis Adamas. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Leirintäkatu 2, 33900 TAMPERE .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa