Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Etsimme koira-alan palveluita tarjoavaan puotiin hyvää tyyppiä muutamaksi päiväksi viikossa tekemään koirahierontaa/ravintoneuvontaa/luontaishoitajaa tms.

Sinulla tulee olla hyvä motivaatio työhön, ammattitaitoa ja osaamista omasta alastasi, hyvät asiakaspalvelutaidot ja asenne kohdillaan. Voit toimia yrittäjänä tai laskutuspalvelun kautta.

Me tarjoamme sinulle tilat käyttöön (huone n.12m2) 1-3 kertaa viikossa päivävuokralla, paikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, liiketila on katutasossa omalla sisäänkäynnillä ja parkkitilaa on oven edessä runsaasti.

Tilassa toimii tällä hetkellä kaksi trimmaajaa, koirahieroja(pieni asiakaskunta) ja pieni puoti käsityönä valmistetuille koiratuotteille.
Tarkoituksena on laajentaa palveluita.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Sijainti: LEMPÄÄLÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Katri Ilves katri.koirahuoltamo@gmail.com yhteydenotot ja tiedustelut sähköpostilla. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 05.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: LEMPÄÄLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä , osoitteessa LEMPÄÄLÄ .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa