Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Web developer

Intopalo

Tampere

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme koira-alan palveluita tarjoavaan puotiin hyvää tyyppiä muutamaksi päiväksi viikossa tekemään koirahierontaa/ravintoneuvontaa/luontaishoitajaa tms. Sinulla tulee olla hyvä motivaatio työhön, ammattitaitoa ja osaamista omasta alastasi, hyvät asiakaspalvelutaidot ja asenne kohdillaan. Voit toimia yrittäjänä tai laskutuspalvelun kautta. Me tarjoamme sinulle tilat käyttöön (huone n.12m2) 1-3 kertaa viikossa päivävuokralla, paikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lempäälä eläintenhoito (ei maatalous) Lempäälä maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus