Duunitori suosittelee
Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Työpaikkakuvaus

Kehitä projektiosaamistasi ja löydä uusi työpaikka!
Projektiosaaja 2 F.E.C -koulutus on suunnattu Sinulle, joka haluat kehittää projektitoiminnan osaamistasi ja olet hakemassa töitä. Nyt toista kertaa käynnistyvässä koulutuksessa yritykset Hämeen talousalueelta hakevat kukin tarpeisiinsa sopivaa henkilöä kehittymään ja kouluttautumaan tehtäviinsä. F.E.C-koulutus (Further Educated with Companies) on työvoimakoulutusta, jossa yritys valitsee työnhakijoista sopivan henkilön perehtymään ja kouluttautumaan 6 kuukauden koulutussopimusjakson kautta työsuhteeseen.
Voit tämän koulutuksen kautta suunnata Sinua kiinnostaviin tehtäviin ja samalla vahvistaa projektitoiminnan taitojasi. Projektiosaaja 2 F.E.C on ensisijaisesti Hämeen TE-toimiston työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille sekä alueen yrityksille ja muille organisaatioille.
 
KENELLE
TalentGaten F.E.C-koulutus on suunnattu kaupallisen tai teknillisen korkeakoulututkinnon (amk/korkeakoulu) suorittaneille työnhakijoille tai vankan työkokemuksen kautta pätevöityneille vähintään toimihenkilötasoisissa tehtävissä aiemmin toimineille työnhakijoille.
TalentGate esittelee koulutuksesta kiinnostuneita työnhakijoita yrityksille. Yritykset haastattelevat heitä kiinnostavat ehdokkaat ja tekevät valintoja. Tämän jälkeen henkilö voi aloittaa koulutuksen, mikäli TE-toimisto vahvistaa valinnan.
 
HAKEMINEN
1) Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään ja kysy tarvittaessa lisätietoa TalentGatesta!
2) TalentGate ottaa sinuun yhteyttä: keskustellaan työnhaun tavoitteistasi & asiakasyritystemme tarpeista.
3) Mikäli sopiva yrityspaikka olisi Sinulle mahdollinen, saat ohjeet virallisen hakemuksen tekemiseen & TE-toimisto selvittää kelpoisuutesi tähän koulutukseen.
4) Voit aloittaa koulutuksen sopimuksen mukaan syyskuusta alkaen edellytyksenä sekä sopivan yrityspaikan löytyminen että TE-toimiston hyväksyvä päätös.
YT-menettelyssä mukana olevien tai lomautuksen kohteena olevien hakijoiden tulee rekisteröityä TE-toimiston asiakkaaksi voidakseen hakea ja osallistua tähän koulutukseen.
Hakeminen Projektiosaaja F.E.C -koulutukseen täydentää suoraa työnhakuasi ja lisää mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla! Voit jatkaa suoraa työnhakuasi normaalisti ja mikäli työpaikka löytyy, voit keskeyttää tämän prosessin.
TalentGate käy jatkuvasti läpi Hämeen yrityksiä ja keskustelee näiden henkilötarpeista – uusia tarpeita tulee tietoomme päivittäin.
 
KOULUTUS
Projektiosaaja F.E.C -koulutuksen kautta päivität ja kehität osaamistasi projektinhallinnan ja liiketoimintaosaamisen aiheista. Kokonaisuus sisältää noin 20 lähi- ja etäopetuksena toteutettavaa koulutuspäivää TalentGaten koulutustiloissa Lahdessa.
Koulutuksen pääteemat ovat:
1) Johdatus projektitoimintaan
2) Projektien suunnittelu, toteutus ja johtaminen
3) IPMA D-sertifiointi
4) Neuvottelutaidot
5) Liiketoimintateemat: Yrityksen sähköinen markkinointi, Taloushallinto
6) Työelämätaidot, uravalmennus
Lähikoulutukset toteutetaan noin 1-2 päiväisinä intensiivijaksoina Lahdessa TalentGaten koulutustiloissa.
 
TOIMEENTULO
Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella. Jos koulutukseen osallistumisesta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi, voi työttömyyskassa tai Kela maksaa koulutuksen ajalta korotettua työttömyysetuutta. Työttömyysetuudestasi, korotettuun etuuteen liittyvistä tarkemmista edellytyksistä, enimmäisajasta jne. saat tietoa työttömyysetuutesi maksajalta.
Kysymyksiä? Ota yhteyttä TalentGateen:
Yleiset kysymykset & hakemuksen täyttäminen p. 010 231 6922 / tai tule chattaamaan osoitteeseen www.talentgate.fi

Työnantaja: TalentGate Oy Sijainti: Päijät-Häme ja Kanta-Häme, Suomi Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: 02.04.2018 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektiosaaja 2 F.E.C (Häme), on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut TalentGate Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.04.2018. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme , osoitteessa Päijät-Häme ja Kanta-Häme, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa