Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viestintäsuunnittelija Mustankorkealla tapahtuu ensi vuonna suuria! Omistajakuntamme Jyväskylä, Muurame ja Laukaa siirtävät meille vastuun jätehuollon palvelukokonaisuuden järjestämisestä. Tutun jätteenkäsittelytoiminnan lisäksi alamme vastata jätteiden kiinteistökohtaisesta keräilystä, jätehuollon asiakaspalvelusta sekä kuntalaisten jäteneuvonnasta. Viestintämme piiriin liittyy pian 170 000 kuntalaista, joten etsimme nyt joukkoomme uudistusmielistä viestintäsuunnittelijaa. Työnkuvasi? Työssäsi otat vastuun sisäisen ja ulkoisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja viestintä Jyväskylä viestintä Jämsä viestintä Laukaa viestintä Luhanka viestintä Muurame viestintä Petäjävesi viestintä Toivakka viestintä Uurainen viestintä Joutsa viestintä Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mustankorkea Oy Y-tunnus 1108572-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintäsuunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Mustankorkea. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa