Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Manager, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viestintäsuunnittelija Mustankorkealla tapahtuu ensi vuonna suuria! Omistajakuntamme Jyväskylä, Muurame ja Laukaa siirtävät meille vastuun jätehuollon palvelukokonaisuuden järjestämisestä. Tutun jätteenkäsittelytoiminnan lisäksi alamme vastata jätteiden kiinteistökohtaisesta keräilystä, jätehuollon asiakaspalvelusta sekä kuntalaisten jäteneuvonnasta. Viestintämme piiriin liittyy pian 170 000 kuntalaista, joten etsimme nyt joukkoomme uudistusmielistä viestintäsuunnittelijaa. Työnkuvasi? Työssäsi otat vastuun sisäisen ja ulkoisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja viestintä Jyväskylä viestintä Jämsä viestintä Laukaa viestintä Luhanka viestintä Muurame viestintä Petäjävesi viestintä Toivakka viestintä Uurainen viestintä Joutsa viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mustankorkea Oy Y-tunnus 1108572-4 Toimiala Tavanomaisen jätteen käsittely ja loppusijoitus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintäsuunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Mustankorkea. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus