Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Banner Mustankorkea

Työpaikkakuvaus

Viestintäsuunnittelija

Mustankorkealla tapahtuu ensi vuonna suuria! Omistajakuntamme Jyväskylä, Muurame ja Laukaa siirtävät meille vastuun jätehuollon palvelukokonaisuuden järjestämisestä. Tutun jätteenkäsittelytoiminnan lisäksi alamme vastata jätteiden kiinteistökohtaisesta keräilystä, jätehuollon asiakaspalvelusta sekä kuntalaisten jäteneuvonnasta. Viestintämme piiriin liittyy pian 170 000 kuntalaista, joten etsimme nyt joukkoomme uudistusmielistä viestintäsuunnittelijaa.

Työnkuvasi?

Työssäsi otat vastuun sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisestä ja toteuttamisesta. Yhdessä viestintäpäällikkömme Piian kanssa muodostatte lyömättömän tiimin, jolla tuotte jäteasioiden viestinnän ja tietoisuuden aivan uudelle tasolle Jyvässeudulla. Työnkuva on laaja. Tehtäviisi kuuluu muun muassa sisällöntuotanto nettiin, printtiin ja some-kanaviimme, messujen, tapahtumien ja vierailuiden järjestäminen, sidosryhmäviestinnän toteutus sekä verkkosivujen, some-kanavien, sähköisen uutiskirjeen ja intramme ylläpito. Oletko valmis haasteeseen?

Millaista suunnittelijaa etsimme?

Etsimämme henkilö tietää minkä laatuista kahvia WordPress on ja mihin sukellusvene käyttää Periscopea. Voit yhtä lailla snäpätä diginatiivien kanssa kuin keskustella kuntatapahtumassa pientalo-omistajan kanssa. Et pelkää toimia oma-aloitteisesti ja teetkin mielelläsi asioita etupainotteisesti. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen.

Odotamme sinulta seuraavia tietoja, taitoja ja osaamista
- Hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot (suomi ja englanti)
- Vahva sosiaalisen median osaaminen
- Viestinnän välineiden ja keinojen laaja tuntemus
- Julkaisujärjestelmien (WordPress) ja kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien (InDesing) tuntemus
- Korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta ja näyttöjä aikaisemmista alan työtehtävistä

Työ edellyttää jonkin verran liikkumista, joten toivomme, että sinulla on mahdollisuus käyttää autoa. Emme edellytä jäte- tai ympäristöalan tuntemusta. Toivomme kuitenkin, että olet kiinnostunut meidän muiden tavoin kierrätykseen ja jätteiden hyötykäyttöön liittyvistä asioista. Tässä työssä saat vastuullesi paljon, joten kokonaisuuksien hallinta, omien työtehtävien priorisointi ja ajanhallinta auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Työpisteesi tulee sijaitsemaan uusissa toimitiloissamme Kivääritehtaalla. Toiveenamme on, että tuleva viestintäsuunnittelijamme pystyy aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Hae mukaan uudistuvan Mustankorkean porukkaan!

Haluamme tietää millainen olet, mitä osaat tehdä ja miksi meidän tulisi valita tehtävään juuri sinut. Lähetä CV ja linkki tekemästäsi videohakemuksesta osoitteeseen pia.leinonen@manpower.fi.

Hakuaika päättyy 9.11.2016.

Älä jätä hakemistasi viimetinkaan, sillä nappaamme sopivia ehdokkaita haastatteluun jo hakuaikana. Tuleva työparisi Piia (puh. 040 778 7248) vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin torstaisin (20.10., 27.10. ja 3.11.) klo 14 - 15.

Työnantaja: Mustankorkea Sijainti: Kivääritehtaankatu, Jyväskylä, Suomi Hakemukset: pia.leinonen@manpowergroup.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kivääritehtaankatu, Jyväskylä, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Mustankorkea Oy Y-tunnus 1108572-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintäsuunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Mustankorkea. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Kivääritehtaankatu, Jyväskylä, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa