Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kuljettajaa vaijerivaihtolava-autoon, jossa monipuoliset työt. Vaaditaan voimassa oleva C kortti, kuljettajan ammattipätevyyskortti, kuljettajakortti(digikortti) ja työturvakortti. Eduksi katsotaan ensiapukortti ja CE kortti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Viikonloput vapaat Työhön opastetaan Työntekijältä edellytetään: -Hyvää pääkaupunkialueen tuntemusta -Hyvää ajotaitoa -Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito välttämätön -Oikeaan asennetta työntekoon -Hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Musse Oy Y-tunnus 2134337-9 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja/Vaihtolava-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Musse Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00760 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus