Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Länsi-Uudenmaan maakuntamuseon toiminta-alueeseen kuuluu 8 kaupunkia ja kuntaa Länsi - Uudellamaalla Hangosta lännessä Kirkkonummelle idässä ja Karkkilaan pohjoisessa. Maakuntamuseo tekee tiivistä yhteistyötä muiden alueen ammattimuseoiden kanssa.

Nyt museo hakee monitaitoista museomestaria vakinaiseen työsuhteeseen. Museomestarin tehtäviin kuuluu näyttelyiden rakentaminen ja purku, museokokoelmien käsittely kokoelmakeskuksessa, museoesineiden kuljetukset sekä vastuu näyttelytekniikasta, kiinteistönhoidosta ja turvallisuudesta Tammisaaren museokeskus EKTA:ssa ja Länsi-Uudenmaan kulttuuriperintökeskuksessa, jossa maakuntamuseon ja 12 muun museon ja organisaation kokoelmia säilytetään.

Hakijalta edellytetään sopivaa ammattitutkintoa ja/tai kokemusta vastaavanlaisesta työstä museossa.

Työn suorittaminen edellyttää vankkaa ammatillista osaamista, organisointi- ja yhteistyökykyä, joustavuutta sekä museoteknisten ja museokokoelmiin liittyvien kysymysten hallintaa. Hakijalta edellytetään molempien kotimaisten kielten taitoa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset http://careers.raasepori.fi - ohjelman kautta viimeistään perjantaihin 28.10.2016 klo 16.00

Tiedusteluihin vastaa museonjohtaja Dan Lindholm puh. 0400 347 187 tai sähköpostitse dan.lindholm@raasepori.fi

Web-osoite: http://www.raseborg.fi Työnantaja: Raseborgs stad - Raaseporin kaupunki Sijainti: 10611 RAASEPORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaa museonjohtaja Dan Lindholm puh. 0400 347 187 tai sähköpostitse dan.lindholm@raasepori.fi Hakemukset: Hakemukset http://careers.raasepori.fi - ohjelman kautta viimeistään perjantaihin 28.10.2016 klo 16.00 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 10611 RAASEPORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Raseborgs stad - Raaseporin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10611 - Raasepori , osoitteessa 10611 RAASEPORI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa