Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

MUSEOLEHTORI FORUM MARINUM -SÄÄTIÖÖN

Forum Marinum on kansainvälisesti verkostoitunut merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja merivoimien historiaa tallentava museo, vetovoimainen merellisten kulttuuri- ja matkailupalvelujen tuottaja ja kehittäjä sekä tapahtuma- ja kohtaamispaikkana aktiivinen toimija.
Forum Marinum -säätiö hakee toistaiseksi voimassa olevaan museolehtorin työsuhteeseen museo-opetukseen ja yleisötyöhön erikoistunutta henkilöä.

Hakijalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä museon edustamaan toimialaan sekä vähintään museologian perusopintojen suorittamista ja lisäksi kokemusta museoalan tehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito ja kyky kommunikoida toisella kotimaisella kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Museolehtorin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä projektinhallinta- ja vuorovaikutustaitoja, johtamistaitoa, joustavuutta ja luovuutta, organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi sosiaalisen median osaaminen ja kiinnostus digitaalisten oppimisympäristöjen käyttöön ja kehittämiseen katsotaan eduksi.
Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävään on neljän kuukauden koeaika.
Säätiö tarjoaa valituksi tulleelle mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi aktiivisen ja joustavasti toimivan työyhteisön, työterveyshuollon, mahdollisuuden työpaikkaruokailuun ja puhelinedun.

Työnantaja: Forum Marinum säätiö Sijainti: Linnankatu 72, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Tapio Maijala puh 050 342 4500, sähköposti tapio.maijala(at)forum-marinum.fi. (13.-14.10. ja 24.-26.10.) Hakemukset: Hakemukset pyydetään toimittamaan 27.10.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marita.alen(at)forum-marinum.fi tai osoitteella Marita Alen, Linnankatu 72, 20100 Turku. Hakemukseen pyydetään liittämään CV. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linnankatu 72, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museolehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Forum Marinum säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Linnankatu 72, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa