Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MUSEOLEHTORI FORUM MARINUM -SÄÄTIÖÖN Forum Marinum on kansainvälisesti verkostoitunut merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja merivoimien historiaa tallentava museo, vetovoimainen merellisten kulttuuri- ja matkailupalvelujen tuottaja ja kehittäjä sekä tapahtuma- ja kohtaamispaikkana aktiivinen toimija. Forum Marinum -säätiö hakee toistaiseksi voimassa olevaan museolehtorin työsuhteeseen museo-opetukseen ja yleisötyöhön erikoistunutta henkilöä. Hakijalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Turku museo- ja kirjastoalan tehtävät Turku opettajat, lehtorit, professorit museo- ja kirjastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museolehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Forum Marinum säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus