Duunitori suosittelee
RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

DevOps

Callstats.io

Helsinki

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MUSEOLEHTORI FORUM MARINUM -SÄÄTIÖÖN Forum Marinum on kansainvälisesti verkostoitunut merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja merivoimien historiaa tallentava museo, vetovoimainen merellisten kulttuuri- ja matkailupalvelujen tuottaja ja kehittäjä sekä tapahtuma- ja kohtaamispaikkana aktiivinen toimija. Forum Marinum -säätiö hakee toistaiseksi voimassa olevaan museolehtorin työsuhteeseen museo-opetukseen ja yleisötyöhön erikoistunutta henkilöä. Hakijalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Turku museo- ja kirjastoalan tehtävät Turku opettajat, lehtorit, professorit museo- ja kirjastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museolehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Forum Marinum säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus