Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Toimistosihteerin toimi

Muonio sijaitsee länsirajalla Tornion-Muonionjoen varrella Tunturi-Lapissa ja sen 2 400 asukasta ovat tutkitusti onnellisia ja terveitä. Lumi, pakkanen ja revontulet tarjoavat upeat puitteet ja vireä kunta katsoo tulevaisuuteen olemalla vahvasti mukana mm. kylmäteknologiaan sekä
-testaukseen liittyvissä mahdollisuuksissa.

Kunta hakee toimistosihteeriä hallinto-osastolle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Toimistosihteerin työ on monipuolinen ja tehtäviin sisältyy paljon uuden tiedon omaksumista, toiminnan kehittämistä ja yhteistyötä. Työssä tarvitaan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta.

Toimeen valittavalta edellytetään ammattikorkeakoulu- tai soveltuva opistotasoinen tutkinto taikka muutoin hankitut vastaava tiedot. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta toimistotyöstä ja
-ohjemistojen käytöstä.

Palkkaukseen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (01TOI060). Valitun henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen toimitetaan 28.10.2016 klo 14.00 mennessä osoitteeseen Muonion kunta, Puthaanrannantie 15, 99300 Muonio tai kirjaamo@muonio.fi.

Lisätietoja antaa vs. kunnanjohtaja Katri Rantakokko, puh. 040 489 5183.

Lisätietoja kunnasta www.muonio.fi.

Web-osoite: http://www.muonio.fi Työnantaja: Muonion kunta Sijainti: Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016 Yhteystiedot: vs.kunnanjohtaja Katri Rantakokko, Puh: 040 4895183, katri.rantakokko@muonio.fi Hakemukset: Muonion kunta Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO tai kirjaamo@muonio.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO

Yritystiedot

Toiminimi Muonion kunta Y-tunnus 0191824-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, henkilöstöhallinto, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Muonion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio , osoitteessa Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa