Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Kunnanjohtajan virka

Kunta sijaitsee länsirajalla Muonionjoen varrella Tunturi-Lapissa ja sen 2 400 asukasta ovat tutkitusti onnellisia ja terveitä. Lumi, pakkanen ja revontulet tarjoavat upeat puitteet ja vireä kunta katsoo tulevaisuuteen olemalla vahvasti mukana mm. kylmäteknologiaan sekä arktiseen testaukseen liittyvissä mahdollisuuksissa.

Kunta hakee kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Kunnanjohtajan tehtävänä on johtaa hallituksen alaisena kunnan hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta ja kokemusta sekä sujuvaa englannin ja ruotsin kielitaitoa. Edellytyksenä on myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkauksena ja hakija voi esittää palkkatoiveensa. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset liitteineen toimitetaan 18.11.2016 klo 14.00 mennessä osoitteeseen Muonion kunta, Puthaanrannantie 15, 99300 Muonio tai kirjaamo@muonio.fi.

Lisätietoja antavat
kunnanvaltuuston pj. Kosti Hietala, puh. 040 489 5172
kunnanhallituksen pj. Sakari Silén, puh. 040 489 5171 ja
vs. kunnanjohtaja Katri Rantakokko, puh. 040 489 518

Lisätietoja kunnasta www.muonio.fi.

Web-osoite: http://www.muonio.fi Työnantaja: Muonion kunta Sijainti: Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Katri Rantakokko, Puh: 040 4895183, katri.rantakokko@muonio.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO

Yritystiedot

Toiminimi Muonion kunta Y-tunnus 0191824-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Muonion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio , osoitteessa Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa