Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lähihoitajan sijaisuus

Sijaisuus kestää vuoden alkamispäivästä lukien, työaika on 50%.

Lähihoitajan tehtävä sijoittuu vanhuspalveluihin, pääasiassa kotipalvelutehtäviin. Kotipalvelutyö painottuu vanhusten parissa työskentelyyn mutta siihen kuuluu myös työskentelyä lapsiperheissä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja osaat toimia sekä itsenäisesti että työryhmässä. Odotamme, että olet suuntautunut kuntouttavaan työtapaan ja olet innostunut kehittämään työtäsi. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti ja palkkaukseen sovelletaan hinnoittelukohtaa 04SOS06A. Sijaisuudessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset, joihin on liitetty CV ja kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset on toimitettava 14.11.2016 kello 15 mennessä osoitteella Muonion sosiaalilautakunta, Puthaanrannantie 15 B, 99300 Muonio. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Lisätietoja asiasta antaa vanhustyön ohjaaja

Muoniossa 18.10.2016
Muonion sosiaalilautakunta

Web-osoite: http://www.muonio.fi Työnantaja: Muonion kunta Sijainti: Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pirkko Kuru puh. 040 724 4025. Hakemukset: Muonion sosiaalilautakunta, Puthaanrannantie 15 B, 99300 Muonio Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO

Yritystiedot

Toiminimi Muonion kunta Y-tunnus 0191824-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Muonion kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio , osoitteessa Puthaanrannantie 15, 99300 MUONIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa