Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiantuntevia ja innostuneita ilta- ja viikonloppumyyjiä Jumbon tavaratalon naisten ja miesten muodin -osastolle sekä vakituiseen työsuhteisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin, tunnit 15h/vko. Paikat täytetään mahdollisimman pian tehtävään sopivien myyjien löydyttyä.
Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua ja myyntityötä sekä naisten että miesten muodissa. Hakemuksessasi voit kuitenkin kertoa oletko kiinnostunut työskentelystä pääosin naisten vai miesten muodin parissa. Odotamme hakijoilta erinomaista asiakaspalvelu- ja myyntitaitoa sekä aktiivista ja positiivista otetta työhön. Olet innokas oppimaan ja hyödyntämään myynnin tablettityökalua osana työtäsi ja ymmärrät digitaalisten ratkaisujen merkityksen nykypäivän asiakaspalvelussa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä.
Arvostamme palavaa intoa muodin maailmaan, hyvää tyylitajua sekä aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Kaupallisen- tai vaatetusalan koulutus sekä englannin ja ruotsin kielitaito ovat eduksi tehtävässä.
Tarjoamme sinulle iloisen ja ammattitaitoisen tiimin tuen kansainvälisten ja kotimaisten huippumerkkien parissa sekä mahdollisuuden kehittyä tuotealueen moniosaajaksi.
Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake kotisivuillamme 23.10 mennessä.

Web-osoite: http://www.stockmann.com Työnantaja: Stockmann Oyj Abp Sijainti: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 24.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.stockmann.com Hakemukset: http://www.stockmann.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muodin myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Stockmann Oyj Abp. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa