Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltoteknikon tehtäviin kuuluu vastata MULTIVACin ja yhteistyökumppaneiden pakkauskoneiden asennuksista ja huolloista asiakkailla. Arvostamme sopivaa teknistä koulutusta sähkön/mekaanikan alalta, kokemusta vaativista laitehuolloista ja asennuksista sekä ohjelmoitavista logiikoista ja PC:n käyttöjärjestelmistä. Henkilöllä tulee olla halua oppia ja opiskella uusia asioita, johdonmukainen työskentelytapa ja hyvät projektityöskentelytaidot. Yrityksemme asiakkaat ovat meille tärkeitä ja valittavalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Kerava asennus, huolto ja puhtaanapito Kerava sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Multivac Oy Y-tunnus 1961258-4 Toimiala Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, teollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Multivac Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus