Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltoteknikon tehtäviin kuuluu vastata MULTIVACin ja yhteistyökumppaneiden pakkauskoneiden asennuksista ja huolloista asiakkailla. Arvostamme sopivaa teknistä koulutusta sähkön/mekaanikan alalta, kokemusta vaativista laitehuolloista ja asennuksista sekä ohjelmoitavista logiikoista ja PC:n käyttöjärjestelmistä. Henkilöllä tulee olla halua oppia ja opiskella uusia asioita, johdonmukainen työskentelytapa ja hyvät projektityöskentelytaidot. Yrityksemme asiakkaat ovat meille tärkeitä ja valittavalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Kerava asennus, huolto ja puhtaanapito Kerava sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Multivac Oy Y-tunnus 1961258-4 Toimiala Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, teollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Multivac Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus