Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Työpaikkakuvaus

Huoltoteknikon tehtäviin kuuluu vastata MULTIVACin ja yhteistyökumppaneiden pakkauskoneiden asennuksista ja huolloista asiakkailla.

Arvostamme sopivaa teknistä koulutusta sähkön/mekaanikan alalta, kokemusta vaativista laitehuolloista ja asennuksista sekä ohjelmoitavista logiikoista ja PC:n käyttöjärjestelmistä. Henkilöllä tulee olla halua oppia ja opiskella uusia asioita, johdonmukainen työskentelytapa ja hyvät projektityöskentelytaidot. Yrityksemme asiakkaat ovat meille tärkeitä ja valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät asiakaspalvelutaidot. Työ vaatii matkustamista pääasiassa kotimaassa.

Tarjoamme haastavan ja menestykseen suuntautuvan työympäristön, hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kansainvälisen konsernin koulutusta, tuen ja verkostot.

Web-osoite: http://multivac.fi Työnantaja: Multivac Oy Sijainti: Posliinithetaankatu 5, 04260 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Timo Leppänen, Puh: 0207921343, timo.leppanen@fi.multivac.com Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Posliinithetaankatu 5, 04260 KERAVA

Yritystiedot

Toiminimi Multivac Oy Y-tunnus 1961258-4 Toimiala Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

14 402 050 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

647 495 € -41 %

Henkilöstö

30 1

Liikevoitto-%

4 % -43 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, teollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Multivac Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Posliinithetaankatu 5, 04260 KERAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa