Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen raskaankaluston asentajaa. Kyseessä erilaisten ajoneuvojen sekä perävaunujen huoltoa ja korjausta. Hakijoilta odotamme: - Aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä - Englannin kielen perustaidot(ohjelmat) - Oma-aloitteisuutta sekä huolellisuutta - Reipas ja rehti - Tiimi työskentely kykyä - Suomenkielen taitoa - C-ajokorttia, työturvallisuus- sekä tulityökorttia...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Multioil Oy Y-tunnus 0879001-9 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Multioil Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa