Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

MR-Tiimi Oy on 16 vuotta alalla toiminut keskisuuri yritys, joka palvelee Keski-Uudenmaan alueella. Huolehdimme monien erilaisten kiinteistöjen ja toimitilojen puhtauspalveluista. Asiakaskuntaamme kuuluu julkisia ja yksityisiä yrityksiä ja yhteisöjä.

Etsimme joukkoomme ahkeraa, tunnollista ja suomenkielentaitoista työntekijää päiväsiivoukseen. Työaika 25 h - 37,5 h viikossa. Aikaisempi kokemus on eduksi mutta ei pakollista. Ajokortti tarvitaan ja oma auto on eduksi. Kiinnostuitko, ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää tästä paikasta. Merkitse hakemukseesi "päivätyö".

Web-osoite: http://www.mrtiimi.fi Työnantaja: MR-Tiimi Merja Ruuskanen Oy Sijainti: 04400 JÄRVENPÄÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sop.mukaan Yhteystiedot: Tony Ruuskanen, 0505444234, tony@mrtiimi.fi Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04400 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Mr-Tiimi Merja Ruuskanen Oy Y-tunnus 1608635-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut MR-Tiimi Merja Ruuskanen Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04400 - Järvenpää , osoitteessa 04400 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa