Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

MR-Tiimi Oy on 14 vuotta alalla toiminut keskisuuri yritys (tällä hetkellä työntekijöitä n.30 hlöä), joka palvelee Keski-Uudenmaan alueella. Huolehdimme monien erilaisten kiinteistöjen ja toimitilojen puhtauspalveluista. Asiakaskuntaamme kuuluu julkisia ja yksityisiä yrityksiä ja yhteisöjä.

Etsimme pitkäaikaista ja luotettavaa siivoojaa asiakaskohteeseemme Mäntsälän Hyökännummelle. Työ on aamuisin tehtävää siivousta, viidesti viikossa, 1 h / siivouskerta.
Kohteeseen on mahdollista liittää toinen lähistöllä sijaitseva avoin kohde.

Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi uutta työntekijää valittaessa, mutta ei ole edellytys työn teolle.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse tai ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siivoojan paikasta. Merkitse hakemukseesi "Kellokoski".

Web-osoite: http://www.mrtiimi.fi Työnantaja: MR-Tiimi Merja Ruuskanen Oy Sijainti: Wärtsilänkatu 61, 04440 JÄRVENPÄÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Mirka Hyttinen, Puh: 0400448658, mr.tiimioy@kolumbus.fi Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Wärtsilänkatu 61, 04440 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Mr-Tiimi Merja Ruuskanen Oy Y-tunnus 1608635-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut MR-Tiimi Merja Ruuskanen Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Wärtsilänkatu 61, 04440 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa