Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Kantar TNS toimii yli 80 maassa ja on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa. Tarjoamme yrityksille näkemyksiä päätöksenteon tueksi ja kasvun ajureiksi. Autamme innovoinnin, brändinhallinnan, markkinointiviestinnän, ostokäyttäytymisen ja asiakashallinnan alueilla asiakkaitamme tunnistamaan ja optimoimaan kasvun mahdollisuudet. Olemme osa Kantaria, joka kuuluu maailman johtaviin dataa, näkemystä ja konsultointia tarjoaviin yrityksiin. www.tns-gallup.fi | www.tnsglobal.com

Etsimme runsaasti asiakaspalveluhenkisiä ja innostuneita henkilöitä tekemään puhelinhaastatteluita. Oletko sinä etsimämme

Tutkimushaastattelija / Puhelinhaastattelija

Työssäsi pääset keskustelemaan sekä suomalaisten kuluttajien että päättäjien kanssa monipuolisista yhteiskunnallisista asioista. Työssäsi opit puhelintaitoja, ymmärryksesi yhteiskunnan toiminnasta syvenee ja opit kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Työaikasi ovat joustavat, ja toivomme, että voisit työskennellä keskimäärin kolmena iltana viikossa. Puhelintyö on joustavaa ja halutessasi voit myös työskennellä etänä. Näin ollen asuinpaikallasi ei ole väliä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä suomen kielen taito, kohtelias puhelinkäyttäytyminen ja hyvä puhelinääni ja osaat hymyillä puhelimessa. Etsimme myös ruotsin kielen taitoisia haastattelijoita, tosin silloinkin vaadimme hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työyhteisön sekä joustavat työajat. Hae tehtävää heti, sillä täytämme paikkoja sitä mukaan, kun löydämme sopivia hakijoita!

Tervetuloa Kantar TNS:lle!

Lisätietoja haastattelijan tehtävästä antavat MPS Careerilla Joakim Lindholm, Jere Pekurinen, Johanna Leskinen, Minna Winqvist ja Janne Aho puh. 020 746 9400 (vaihde). Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian.

Katso myös rekryvideo alla tai osoitteessa https://youtu.be/jK-kWm9gGpI
Hakuaika alkaa: 30.09.2016 15:00 Hakuaika päättyy: 31.12.2016 23:59
Työnantaja: Kantar TNS / co MPS Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: MPS

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 592 853 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

579 516 € 111 %

Henkilöstö

46 -2

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkimushaastattelija, on ilmoitettu MPS -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kantar TNS / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa