Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tengbom on yksi Euroopan vanhimpia ja suurimpia arkkitehtitoimistoja; Ruotsin 11 toimistossa työskentelee lähes 600 ihmistä, Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Suomen toimistossamme liki 30. Alun perin jo vuonna 1979 perustettu Eriksson Arkkitehdit Oy on konsernin ensimmäinen Ruotsin ulkopuolinen toimisto, se ostettiin Tengbomin omistukseen 2013. Meillä on käynnissä lukuisia projekteja ympäri Suomea sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talousjohto Helsinki talousjohto Sipoo talousjohto Vantaa talousjohto Espoo talousjohto Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talouspäällikkö, on ilmoitettu MPS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy, Helsinki / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa