Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus


Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä.

Haemme nyt joukkoomme pääekonomistia

Seuraat talouden kehitystä ja tuet metsäteollisuuden johtoa toimialan taloudellisen tiedon kehittämisessä. Sinulla on kyky tulkita makrotaloutta ja ymmärrät, mitkä tekijät vaikuttavat teollisuuden kilpailukykyyn. Haluat osallistua aktiivisesti julkiseen talouspoliittiseen keskusteluun ja verkostosi ovat jo laajat.

Teet tiivistä yhteistyötä viestinnän ja tietopalvelun, työmarkkinoiden sekä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on taloustieteen koulutus ja soveltuva, usean vuoden työkokemus.

Erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat työssä menestymisen edellytys. Sinulla on kyky selkeään ja vaikuttavaan ilmaisuun, välineestä tai yleisöstä riippumatta. Löydät helposti paikkasi arvostetusta asiantuntijaorganisaatiosta.

Arvostamme aktiivista otetta, näkemyksellisyyttä sekä kykyä toimia nopealla aikataululla. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta pian tai viimeistään 30.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti, Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa suomalaista edunvalvontaa.


Hakuaika alkaa: 14.10.2016 10:00 Hakuaika päättyy: 30.10.2016 23:59
Työnantaja: Metsäteollisuus ry, Helsinki / co MPS Sijainti: Pääkaupunkiseutu Hakemukset: https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1928&rspvt=sftyum83x2oowwk4kgg0o8k44ggook0#login_form Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: MPS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 592 853 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

579 516 € 111 %

Henkilöstö

46 -2

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääekonomisti, on ilmoitettu MPS -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsäteollisuus ry, Helsinki / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa