Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus
Laukamo-yhtiöt on 1952 perustettu suomalainen perheyhtiö. Olemme kehittyvä ja dynaaminen monialakonserni, joka toimii sopimusvalmistajana suomalaiselle ja kansainväliselle teknologiateollisuudelle. Yrityksen ydinosaamista ovat elektroniikka, ohutlevy ja muovi. Laukamo-tuotemerkillä myytävät tele- ja sisäverkkotuotteemme edustavat merkittävää osaa toiminnassamme. Tehtaamme sijaitsevat Somerolla ja Konnevedellä.

Laukamo-yhtiöt on laajentanut toimintaansa tarjoamalla ohutlevy ja mekaniikan suunnittelupalveluja olemassa oleville ja uusille asiakkaille. Osa toimeksiannoista on re-design-tehtäviä, joilla pyritään parantamaan tuotteiden kustannuskilpailukykyä. Soveltaaksemme alan viimeisintä kehitystä, tukeaksemme asiakkaidemme tuotekehitysprojekteja sekä hyödyntääksemme viimeisimmän valmistustekniikan tuomia mahdollisuuksia asiakasprojekteissa, haemme vastaavista tehtävistä kokemusta omaavaa

Ohutlevysuunnittelijaa / Tuotekehittelijää

Etsimme Somerolle tähän avaintehtävään henkilöä, jolla on kokemusta ohutlevytuotteiden suunnittelusta ja valmistustekniikoista teknologiateollisuudessa ja riittävä halu ja kyky opetella uusia asioita ja viedä niitä suunnittelun kautta käytäntöön. Tunnet materiaalien yleisimmät ominaisuudet ja sinulla on perustiedot lämpö- ja ilmatekniikasta. Sinun tulee hallita Solid Work -suunnitteluohjelmiston käyttö. Sopiva koulutustausta tehtävään on tekninen, mielellään konetekniikan tuotekehitysinsinööri.

Sinulla on luontaista kykyä toimia tiimeissä; vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat erinomaiset. Ammatillisen osaamisen ja näkemyksesi lisäksi olet toimeen tarttuva tekijä, joka rakentaa tuloksellista ja innostavaa yhteistyötä tuotantotiimien ja asiakkaidemme kanssa. Riittävä kokemus ohutlevytuotteiden suunnittelemisesta auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja itsenäisen työkentän uuden liiketoiminnan kehittämisessä sekä mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Saat vakaan konsernin ammattilaisten tuen, kehittymismahdollisuudet sekä osaamistasi vastaavat kilpailukykyiset edut. Työskentelytavoissasi on runsaasti itsenäisyyttä. Tehtävä edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, teknistä kykyä ja kokemusta olla toteuttamassa asiakasprojekteja.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antavat liiketoimintapäällikkö Markus Olshin puh. 050 569 6121 sekä MPS-konsultti Elina Koskela puh. 040 192 6466. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 11.11.2016 mennessä.


Hakuaika alkaa: 17.10.2016 12:00 Hakuaika päättyy: 11.11.2016 23:59
Työnantaja: Laukamo-yhtiöt, Somero / co MPS Sijainti: Varsinais-Suomi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 Ilmoituskanava: MPS

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 592 853 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

579 516 € 111 %

Henkilöstö

46 -2

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohutlevysuunnittelija, on ilmoitettu MPS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Laukamo-yhtiöt, Somero / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varsinais-Suomi , osoitteessa Varsinais-Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa