Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantoinsinööri, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laukamo-yhtiöt on 1952 perustettu suomalainen perheyhtiö. Olemme kehittyvä ja dynaaminen monialakonserni, joka toimii sopimusvalmistajana suomalaiselle ja kansainväliselle teknologiateollisuudelle. Yrityksen ydinosaamista ovat elektroniikka, ohutlevy ja muovi. Laukamo-tuotemerkillä myytävät tele- ja sisäverkkotuotteemme edustavat merkittävää osaa toiminnassamme. Tehtaamme sijaitsevat Somerolla ja Konnevedellä. Laukamo-yhtiöt on laajentanut toimintaansa tarjoamalla ohutlevy ja mekaniikan suunnittelupalveluja olemassa oleville ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät VarsinaisSuomi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohutlevysuunnittelija, on ilmoitettu MPS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Laukamo-yhtiöt, Somero / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Varsinais-Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus