Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus


Polarteknik Oy suunnittelee, valmistaa ja myy junien ovi- ja seinäkejärjestelmiä alan johtaville juna-valmistajille ympäri maailmaa. Polarteknik Oy on myös erikoistunut asiakasräätälöityihin pneumatiikka-tuotteisiin, joita yhtiö toimittaa valituille toimialoille Suomessa ja ulkomailla. Yrityksen liikevaihto on noin 17 MEUR ja henkilöstömäärä Suomessa n. 100. Polarteknik Oy kuuluu Pohjoismaiseen Dacke Industri Ab konserniin, joka on erikoistunut hydrauliikan, pneumatiikan ja sähkömekaanisten laitteiden asiakaskohtaisiin komponentteihin ja järjestelmiin tavoitteenaan olla markkinajohtaja OEM-asiakkaille valituilla toimialoilla. Dacke Industrin liikevaihto on noin 170 MEUR. Lisätietoja www.polarteknik.fi ja www.dackeindustri.com

Haemme nyt Door Systems -yksikköömme Huittisiin kokenutta

Mekaniikkasuunnittelijaa

Työtehtävissäsi vastaat mm. kokonaisvaltaisesti sinulle nimettyjen tuotekehitys- ja asiakasprojektien tai tehtäväkokonaisuuksien mekaniikkasuunnittelusta ja dokumentoinnista erikseen määritellyin osin. Kuulut Doors Systems –yksikön suunnitteluosastoon ja raportoit työssäsi suunnittelupäällikölle sekä erikseen nimetyissä projekteissa projektipäällikölle.

Odotamme sinulta soveltuvaa AMK- tai DI-koulutusta ja vankkaa kokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä sekä 3D-mallinnusohjelmista (esim. SolidWorks, CATIA, Pro/Engineer, Vertex). Osaaminen pneumatiikasta ja PLM/PDM –järjestelmien tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta työntekoon, matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle työtehtävät mielenkiintoisten kansainvälisten matkustajajunaprojektien parissa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Kankkunen, puh. 020 770 9575 tai jussi.kankkunen@polarteknik.fi ja MPS-konsultti Riitta Kättö, puh. 020 746 9434.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta 26.10.2016 mennessä.


Hakuaika alkaa: 12.10.2016 09:00 Hakuaika päättyy: 26.10.2016 23:59
Työnantaja: Polarteknik Oy, Huittinen / co MPS Sijainti: Satakunta, Ulkomaat Hakemukset: https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1925&rspvt=ks55lj1xcdsscc8cockk8ckokgsw0gc#login_form Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: MPS

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 592 853 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

579 516 € 111 %

Henkilöstö

46 -2

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu MPS -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Polarteknik Oy, Huittinen / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Satakunta , osoitteessa Satakunta, Ulkomaat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa