Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä.

Haemme nyt joukkoomme kauppapolitiikan päällikköä

Tehtävässäsi seuraat kauppapolitiikkaa laajasti ja tuotat tietoa edunvalvonnan tueksi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vahva työkokemus kauppapolitiikan parista. Tunnet päätöksentekojärjestelmää kansallisesti, EU-tasolla sekä kansainvälisesti. Ymmärrät, mitkä tekijät vaikuttavat yritysten ja teollisuuden menestymiseen ja osaat tuottaa toimialakohtaista analyysia sidosryhmille ajankohtaisista kauppapolitiikan päätöksistä.

Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat työssä menestymisen edellytys. Sinulla on kyky selkeään ja vaikuttavaan ilmaisuun, välineestä tai yleisöstä riippumatta. Haluat osallistua kauppapoliittiseen keskusteluun ja verkostosi ovat jo laajat.

Teet tiivistä yhteistyötä edunvalvonnan asiantuntijoidemme kanssa. Löydät helposti paikkasi arvostetusta asiantuntijaorganisaatiosta.

Arvostamme aktiivista otetta, näkemyksellisyyttä sekä kykyä toimia nopealla aikataululla. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 30.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti, Tanja Mattila puh. 020 746 9480.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa suomalaista edunvalvontaa.


Hakuaika alkaa: 14.10.2016 10:00 Hakuaika päättyy: 30.10.2016 23:59
Työnantaja: Metsäteollisuus ry, Helsinki / co MPS Sijainti: Pääkaupunkiseutu Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: MPS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 592 853 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

579 516 € 111 %

Henkilöstö

46 -2

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppapolitiikan päällikkö, on ilmoitettu MPS -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsäteollisuus ry, Helsinki / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa