Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Energent Oy on perustettu vuonna 1982. Yrityksen painopiste on valikoiduilla markkinasegmenteillä asunto-osakeyhtiöistä ja päiväkodeista julkiseen rakentamiseen ja teollisuuteen. Yritys tarjoaa esitestattuja ilmanvaihtokoneita, jotka toimivat koko käyttöikänsä mahdollisimman pienin kokonaiskustannuksin. Rtek by Energent -tuotemerkin brändikuva rakentuu parhaasta käyttäjäkokemuksesta, sekä panostuksesta kestävään kehitykseen ja raikkaaseen tulevaisuuteen. Kattava tuotevalikoima sisältää edistyneitä, helposti käyttöönotettavia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot EteläKarjala myyntialan tehtävät EteläKarjala päällikkötason positiot myyntialan tehtävät EteläKarjala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-Myyntipäällikkö, on ilmoitettu MPS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Energent Oy, Etelä-Suomi / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Etelä-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus