Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus


Energent Oy on perustettu vuonna 1982. Yrityksen painopiste on valikoiduilla markkinasegmenteillä asunto-osakeyhtiöistä ja päiväkodeista julkiseen rakentamiseen ja teollisuuteen. Yritys tarjoaa esitestattuja ilmanvaihtokoneita, jotka toimivat koko käyttöikänsä mahdollisimman pienin kokonaiskustannuksin. Rtek by Energent -tuotemerkin brändikuva rakentuu parhaasta käyttäjäkokemuksesta, sekä panostuksesta kestävään kehitykseen ja raikkaaseen tulevaisuuteen. Kattava tuotevalikoima sisältää edistyneitä, helposti käyttöönotettavia ilmanvaihtokoneita, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. www.energent.fi

Toimintamme kasvua mahdollistamaan etsimme nyt porukkaamme kokenutta

IV-Myyntipäällikköä

vastaamaan Energentin Etelä-Suomen alueesta yhteistyössä kollegan kanssa. Ylivoimaisesti suurin osa työskentelystäsi tulee tapahtumaan pääkaupunkiseudulla. Keskityt toimenkuvassa voimakkaasti uusien asiakkuuksien avaamiseen, ja kasvatat näin myös yrityksen tunnettuutta erityisesti isompien asiakkaiden keskuudessa. Raportoit Energent Oy:n Myyntipäällikölle Sami Ollikaiselle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Sinulla on vankka kokemus ja kovat näytöt tuloksellisesta konsultatiivisesta myynnistä. Tunnet IV-alan ja sinulla on kyky esittää yksinkertaisesti kompleksisiakin teknisiä kokonaisuuksia. Edellytämme valmiita verkostoja alan asiakkaissa aikaisemmasta myyntityöstäsi. Positiivista on myös, mikäli suuremmissa asiakasyrityksissä kuten rakennusliikkeissä vuosisopimuksien kautta tapahtuva kaupankäynti on sinulle tuttua. Työskentelyotteesi on aktiivinen, aidon asiakaslähtöinen ja voimakkaan tuloshakuinen. Ulospäin suuntautuneena henkilönä, esiinnyt ja kommunikoit sujuvasti luottamusta herättäen. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta omalla myyntialueellasi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työtehtävän voimakasta kasvua hakemassa olevassa vakavaraisessa yrityksessä, sekä mahdollisuuden olla kasvamassa kanssamme alan halutuimmaksi ilmanvaihtokonetoimittajaksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaatiomme myynti- ja projektihenkilöstön kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Ilari Lipsonen, puh. 050 306 9109. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta 6.11.2016 mennessä.


Hakuaika alkaa: 17.10.2016 13:00 Hakuaika päättyy: 06.11.2016 23:59
Työnantaja: Energent Oy, Etelä-Suomi / co MPS Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Etelä-Karjala, Itä-Uusimaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Uusimaa Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: MPS

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 592 853 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

579 516 € 111 %

Henkilöstö

46 -2

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-Myyntipäällikkö, on ilmoitettu MPS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Energent Oy, Etelä-Suomi / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Etelä-Karjala , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Etelä-Karjala, Itä-Uusimaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa