Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus


Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall AB-konserniin. Olemme innovatiivinen yhtiö, joka tarjoaa kierrätyspalveluja asiakkaillemme, jotka toimivat teollisuus-, kauppa- tai kuntasektorilla. Suomessa toimimme 13 paikkakunnalla ja meitä stenalaisia on noin 120.

Haemme nyt organisaatiotamme vahvistamaan liiketoimintalähtöistä ja kehittämishenkistä

Business Controlleria

Tehtäviisi kuuluu tietojen analysointi ja niiden jalostaminen liiketoiminnan päätöksenteon tueksi sekä muu raportointi. Osallistut vahvasti sovellusten ja liiketoimintaa tukevan raportoinnin sekä prosessien kehittämiseen yhteistyössä muun organisaation kanssa. Raportoit talousjohtajalle ja olet tärkeä tuki yksikön vetäjille ympäri Suomea. Tehtävä on uusi ja sijaitsee Vantaalla.

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on korkeakoulututkinto ja noin viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja osaat hyödyntää ERP-järjestelmiä sekä BI-raportointijärjestelmiä, ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja olet toiminut kehitystehtävissä. Menestyäksesi business controllerinamme tarvitset lisäksi strategista näkemyksellisyyttä sekä analyyttisyyttä. Vahvan asiaosaamisen lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön, näyttöjä kehittämistyöstä sekä vaikuttavia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, mahdollisesti myös ruotsiksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultit Jere Pekurinen ke 19.10. klo 15-16 ja Tanja Mattila ma 24.10.2016 klo 14-16, puh. 020 746 9400.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta maanantaihin 31.10. mennessä.
Hakuaika alkaa: 14.10.2016 13:00 Hakuaika päättyy: 31.10.2016 23:59
Työnantaja: Stena Recycling, Vantaa / co MPS Sijainti: Pääkaupunkiseutu Hakemukset: https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1929&rspvt=h74efktqvps84kg8448ggow44s0owsw#login_form Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: MPS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 592 853 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

579 516 € 111 %

Henkilöstö

46 -2

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Business Controller, on ilmoitettu MPS -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Stena Recycling, Vantaa / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa