Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen terveys- ja hyvinvointialan yritys. Markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja haavanhoitotarvikkeita. Toimistomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät osoitteesta verman.fi. Etsimme osaavaan ja energiseen joukkoomme Keravalle sinua, innovatiivinen ja voitontahtoinenBrand ManagerVastaat itsenäisesti nimettyjen tuotteiden markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta, budjetoinnista ja markkinaosuuskehityksestä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki markkinointi Sipoo markkinointi Vantaa markkinointi Espoo markkinointi Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MPS Career Oy Y-tunnus 0632867-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Brand Manager, on ilmoitettu MPS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Verman, Kerava / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa