Duunitori suosittelee
VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Kesätyöntekijä, IT-palvelut - tietojenkäsittelyn opiskelija

Finnvera

Helsinki

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Kahvikoneiden myyntineuvottelija

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ESIINTYJIÄ JA AVUSTAJIA HAETAAN TV-SARJAAN Moskito Television Oy etsii nyt esiintyjiä ja avustajia draama tv-sarjaan. Sarja kuvataan enimmäkseen Helsingin seudulla syys-joulukuussa 2016. Etsimme erityisesti RUOTSIN KIELTÄ (erityisesti riikinruotsia) taitavia henkilöitä pieniin rooleihin. Etsimme myös esiintyjiä pieniin rooleihin sekä repliikittömiin avustajarooleihin, eli ruotsin kielen taito ei ole näiden kannalta välttämätön. Liitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Helsinki kulttuurialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Moskito Television Oy Y-tunnus 1540607-0 Toimiala Elokuvien, videoiden ja televisio-ohjelmien tuotanto Rinnakkaistoiminimet Crea Video, Crea Television, Crea TV, Crea Spot, Crea Productions, Crea Filmi, Cape Sound, Van Der Media

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Näyttelijä / esiintyjä / avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Moskito Television Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus