Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme 31-vuotta Oulun seudulla toiminut yritys, joka etsii ammattitaitoisia, kokemusta omaavia siivoojia. Siivousalan koulutus ei ole välttämätön, mutta työkokemus ja erinomainen suomen kielen taito ovat välttämättömiä. Työ edellyttää myös järjestelmällisyyttä ja asiakaspalvelutaitoja. Perehdytys ja opastus järjestetään uudelle työntekijälle. Siivouskohteet ovat Oulun keskustan alueella. Työtä on tarjolla 20 - 37 tuntia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi moppes Y-tunnus 0566506-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Moppes Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus