Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MONIALA WORKS OY Haemme ammattitaitoista KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi ovat nykyaikaisten teollisuuden koneiden häiriö- ja vikatilanteiden korjaukset, sekä huolto- ja seisokkiaikaisen koneiden huolto- ja kunnossapitotyö. Odotamme sinulta tehtavään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta, joustavaa asennetta työn tekemiseen ja kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Sähköasentajan taidot katsotaan eduksi. Olet kiinnostunut tekniikasta ja viihdyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Jyväskylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Jyväskylä asennus, huolto ja puhtaanapito Jyväskylä sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Moniala Works Oy Y-tunnus 2476824-1 Toimiala Yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden korjaus ja huolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Moniala Works Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus