Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Modutek Oy on vuonna 2003 perustettu LVI-urakointiliike. Toimipisteemme sijaitsevat 3 paikkakunnalla: Jyväskylän Säynätsalossa, Helsingin Herttoniemessä sekä Hartolassa. Haemme nyt joukkoomme PUTKIASENTAJIA sekä IV-ASENTAJIA pääkaupunkiseudulla alkaviin kohteisiin. Hakijalta edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä (miel. 3-5 v). Tarjoamme kokopäivätyötä ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteydenotot: projektipäällikkö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Modutek Oy Y-tunnus 1880133-2 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja ja IV-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Modutek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus