Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mobile Clinic on asiantunteva ja nopea mobiililaitteiden huoltopalveluihin erikoistunut yritys joka kasvaa kovaa vauhtia. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista ja pirteää palvelua sekä mahdollisuuden korjauttaa mobiililaite pikaisella aikataululla.

Työ painoittuu lähinnä teknisiin tehtäviin, kuten näytön- ja akun vaihtoihin, mutta myynti sekä asiakaspalvelu ovat erittäin merkittävä osa työtä. Myös erilaisten pulmien ratkonta on päivittäistä joten ongelmanratkonta sekä tiedon etsintä -taidot ovat hyödyksi.

Etsimme nyt Kauppakeskus Forumin pisteeseen vakituista em. taitoja omaavaa mobiililaitekorjaajaa. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja neuvonta,
erilaisten mobiililaitteitten korjaus sekä oheistuotteiden myynti. Asiakaspalvelu sisältää päivittäin englannin kielen käyttöä joten sujuva englannin puhetaito on tarpeellinen.

Työaika on noin 30 tuntia viikossa ja on sidottu kauppakeskuksen aukioloaikoihin.

Hakemukset osoitteeseen martin.villiko@mobileclinic.fi, lisätietoa tehtävästä puhelimitse numerosta 0440777934. Yhteydenotot puhelimitse arkisin 12-15 välillä.

Web-osoite: http://mobileclinic.fi Työnantaja: Mobile Clinic Oy Sijainti: Mannerheimintie 14-20, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.10.2016, Tai heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Martin Villiko, Puh: 0440777934, martin.villiko@mobileclinic.fi Ilmoitus jätetty: 17.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 14-20, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Mobile Clinic Oy Y-tunnus 2606032-7 Toimiala Viestintälaitteiden korjaus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

612 000 € 271 %

Liiketoiminnan tulos

-68 000 € -33 %

Liikevoitto-%

-11 % 65 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mobiililaitekorjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.09.2016 ja sen on julkaissut Mobile Clinic Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 14-20, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa