Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Routa digitaalisen markkinoinnin kasvuyritys Routa on luotettava mobiiliajan markkinointikumppani ja osa Sanoma-konsernia. Tarjontaamme kuuluvat toimivat ja laadukkaat kotisivut sekä kustannustehokas ja kohdennettu verkkomainonta hakukoneissa ja Sanoman suosituissa verkkomedioissa. Yrityksessä työskentelee 90 digitaalisen markkinoinnin ammattilaista ja me palvelemme jo yli 6000 suomalaista yritystä. Roudan myynti oli vuonna 2015 8,5 miljoonaa euroa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mobiilimarkkinointi Routa Oy Y-tunnus 2455180-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistokehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Mobiilimarkkinointi Routa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20520 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa