Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Mobiilikehittäjä

Startup-yrityksemme etsii osaavaa mobiilikehittäjää kunnianhimoiseen joukkoomme. Kansainvälistymissuunnitelmamme ovat ripeydestään ja laajuudestaan huolimatta useamman ulkopuolisen tahon mielestä uskottavia, ja tahtotilamme on nopea kasvu Suomen rajojen ulkopuolelle.

Visiomme on rakentaa voimakkaasti kasvavalle toimialalle monipuolisesti käyttäjiä ja sidosryhmiä palveleva kokonaisuus. Kehityksen on tarkoitus tapahtua HTML5-pohjalta, minkä jälkeen sovellus portataan eri alustoille. Ensimmäisen version tultua valmiiksi meillä on runsaasti jatkokehitystä valmiiksi määriteltynä.

Arvostamme osaamista, mielenkiintoa ja kokemusta molemmista mobiilialustoista sekä palvelinkehityksestä. Toimivien käyttöliittymäratkaisujen ymmärrys on tärkeää.

Vaadimme hakijalta seuraavia ominaisuuksia:
- Vähintään viisi referenssiä mobiiliapplikaatiototeutuksista
- HTML 5-kokemusta
- Kykyä toimia itsenäisesti ja ongelmanratkaisukykyä

Tarjoamme:
- Näköalapaikan dynaamisessa ja kansainvälistyvässä startupissa
- Mielenkiintoisen ja kasvavan toimialan potentiaalin
- Mahdollisuuden vaikuttaa oman työn reunaehtoihin
- Sinulla on halutessasi mahdollisuus päästä myös osakkaaksi (co-founder)

Töitä voit tehdä toimitiloissamme Espoossa Otaniemessä tai kotoasi käsin. Toivomme kuitenkin tapaavamme vähintään viikottain. On myös mahdollista, että toimit yrityksesi nimissä.

Ilmianna itsesi välittömästi hakemuksen ja referenssien kera rekry@dogium.com. Arvostamme palkkatoiveen omatoimista esittämistä.

Web-osoite: http://www.dogium.com Työnantaja: Dogium Oy Sijainti: Tekniikantie 2, 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: rekry@dogium.com Hakemukset: rekry@dogium.com Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tekniikantie 2, 02150 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mobiilikehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Dogium Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Tekniikantie 2, 02150 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa