Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme autosähköalan erikoisliike sekä Autoasi-korjaamo. Voit olla autonasentaja tai autosähköasentaja. Vaadimme hyvää työkokemusta, nykytekniikan tuntemusta sekä testilaitteiden ja huolto-ohjelmistojen hallintaa. Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja jatkuvan koulutuksen kehittyvässä työympäristössä. Jos olet yhteistyökykyinen, oppimishaluinen ja itsestäsi huolta pitävä autoalan ammattilainen niin Tervetuloa joukkoon! Kotisivut: www.autoasi.org...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joensuu asennus, huolto ja puhtaanapito Joensuu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Misra Oy Y-tunnus 1645945-7 Toimiala Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistus moottoriajoneuvoihin Rinnakkaistoiminimet Jyväskylän Auto-Startti, Ampi-Autosähkö, Hira Autosähkö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, autonasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Misra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.02.2017. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus