Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Olemme autosähköalan erikoisliike sekä Autoasi-korjaamo. Voit olla autonasentaja tai autosähköasentaja. Vaadimme hyvää työkokemusta, nykytekniikan tuntemusta sekä testilaitteiden ja huolto-ohjelmistojen hallintaa. Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja jatkuvan koulutuksen kehittyvässä työympäristössä. Jos olet yhteistyökykyinen, oppimishaluinen ja itsestäsi huolta pitävä autoalan ammattilainen niin Tervetuloa joukkoon!

Kotisivut:
www.autoasi.org

Web-osoite: http://www.autosahko.fi Työnantaja: Misra Oy Sijainti: Kuurnankatu 30, 80130 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mika Kirjavainen, tj p.0424 989 221, gsm 0400 677298 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuurnankatu 30, 80130 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Misra Oy Y-tunnus 1645945-7 Toimiala Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistus moottoriajoneuvoihin Rinnakkaistoiminimet Jyväskylän Auto-Startti, Ampi-Autosähkö, Hira Autosähkö

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, autonasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Misra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Kuurnankatu 30, 80130 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus