Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

MindFit Consulting Oy on suomalainen, vuonna 2003 perustettu henkilöanalyyseihin sekä finanssi- , IT- ja terveydenhuoltoalan rekrytointeihin erikoistunut yritys.

SOVELLUSKEHITTÄJÄ, JAVA (HELSINKI)

Vakituinen paikka tarjolla suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Tässä tehtävässä vastaat ohjelmistoprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaille yhteistyössä kehitystiimien kanssa. Projektit painottuvat pääkaupunkiseudulle. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot sekä suomen että englannin kielellä ja intohimo innovointiin ja jatkuvaan parantamiseen.

Teknisiä vaatimuksia:

- Vahva kokemus Java EE -ohjelmistoratkaisuista ja –ohjelmoinnista sekä koko ohjelmistokehityksen elinkaaresta

Eduksi katsotaan kokemus seuraavista:

- Agile-menetelmät, versionhallinta, dokumentaatio ja mallintaminen, yksikkötestaus, HTML5 + CSS, SOAP / REST, DevOps, Linux, tietokannat

Hakumenettely:

Läydä lisätietoa sekä hae tätä sekä muita avoimia paikkojamme web-sivujemme kautta: http://www.mindfitconsulting.com/fi/tyo/java-sovelluskehittaja

Käsittelethän hakemuksessasi osaamisesi jokaiseen vaatimukseen liittyen, ja kerro myös muusta tehtävälle oleellisesta kokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: MindFit Consulting Oy Sijainti: Helsinki, Finland Hakemukset: http://www.mindfitconsulting.com/fi/tyo/java-sovelluskehittaja Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Finland

Yritystiedot

Toiminimi mindfit consulting oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SOVELLUSKEHITTÄJÄ, JAVA (HELSINKI), on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut MindFit Consulting Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa