Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ryhmärämä se vain jatkaa laajenemistaan! Vaikka isosti jo toimitaan, vielä mahtuu joukkoon uusia, huikeita ammattilaisia. Nuorisokoti Kotolampi sijaitsee luonnonkauniissa järvimaisemassa Vihdin Tervalammelle. Olemme kaukana kaikesta ja silti niin lähellä muita. Kuuden kilometrin päässä Veikkolan suuresta citystä kuntoutetaan 13-17-vuotiaita vaahteramäen eemeleitä ja peppi pitkätossuja. Välillä meillä vähän rytisee ja ryskyy, toisinaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vihti hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Vihti musiikki- ja viihdealan tehtävät Vihti sosiaalityö Vihti lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MilaPro Oy Y-tunnus 1749793-0 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet MiLaPro, Suomen Perhehoitopalvelut, Tukeva, Lastensuojelulaitos Lämminsyli, Nuorisokoti Nummela Uusimaa, Care Component, Sosiaalipalvelut Saraste, Nuorisokoti Nummela

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut MilaPro Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus