Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Ryhmärämä se vain jatkaa laajenemistaan! Vaikka isosti jo toimitaan, vielä mahtuu joukkoon uusia, huikeita ammattilaisia.

Nuorisokoti Kotolampi sijaitsee luonnonkauniissa järvimaisemassa Vihdin Tervalammelle. Olemme kaukana kaikesta ja silti niin lähellä muita. Kuuden kilometrin päässä Veikkolan suuresta citystä kuntoutetaan 13-17-vuotiaita vaahteramäen eemeleitä ja peppi pitkätossuja. Välillä meillä vähän rytisee ja ryskyy, toisinaan halaillaan ja haaveillaan. Yksikössä on kaksi peruskotiryhmää ja kolmas ryhmä itsenäistyville sankareille. Aikuisten ryhmä on iso ja aikuisten kanssa työskentelee myös turvallisia sekä ihastuttavia koiruuksia. Bonuksena yksikössä on oma koululuokka ja luokassa kaksi opettajaa.

Joukkoon hurjaan mahtuisi vielä muutama lastensuojelun ammattilainen tai ammattilaiseksi haluava. Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja palkkaa maksetaan kerran kuukaudessa. Työtä tuetaan työryhmien ja työnohjauksen avulla. Joukkoon mahtuu jos jonkinlaista vipeltäjää, kaikki leppoisen lupsakoita tyyppejä. Koulutusta täytyisi hieman pohjalla jo olla mutta niin sosiaali- tai terveysalan koulutason tutkinnon kuin opistotason tutkinnon suorittaneet hakijat huomioidaan. Kirsikkana kermakakun päällä olisi vielä hakijan lastensuojelun aiempi kokemus.

Me tarjoamme mahdollisuuden tehdä maailmasta himpun verran paremman paikan ihastuttavan vihastuttaville ihmisenaluille. Tervetuloa mukaan!

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Web-osoite: http://www.milapro.fi Työnantaja: MilaPro Oy Sijainti: Kurjolammentie 38, 03220 TERVALAMPI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelupäällikkö Essi Loukkola, p. 040 705 4810 essi.loukkola@milapro.fi Hakemukset: essi.loukkola@milapro.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kurjolammentie 38, 03220 TERVALAMPI

Yritystiedot

Toiminimi MilaPro Oy Y-tunnus 1749793-0 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet MiLaPro, Suomen Perhehoitopalvelut, Tukeva, Lastensuojelulaitos Lämminsyli, Nuorisokoti Nummela Uusimaa, Care Component, Sosiaalipalvelut Saraste, Nuorisokoti Nummela

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 087 126 € 96 %

Liiketoiminnan tulos

-1 098 435 € -1344 %

Henkilöstö

230 124

Liikevoitto-%

-8 % -700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut MilaPro Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti , osoitteessa Kurjolammentie 38, 03220 TERVALAMPI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa